Patch-uri Y-Age Glutathione

Glutationul este principalul antioxidant al organismului
Susține sistemul imunitar
Promovează eliberarea de toxine stocate
Îmbunătățește starea generală de sănătate
Formă brevetată, proprietară de fototerapie
Fără droguri, substanțe chimice sau stimulente
Conține (1) plic de Y-Age Glutathione cu 30 de plasturi.

Un sistem imunitar puternic este cea mai mare apărare a ta

Glutationul este principalul antioxidant și antioxidant principal al organismului pentru detoxifiere. Se găsește în aproape fiecare celulă umană, iar experții medicali spun că durata de viață este direct echivalentă cu cantitatea de glutation din corpul tău. Cu capacitatea sa de a proteja și detoxifica, oferă, de asemenea, un sprijin crucial al sistemului imunitar. De asemenea, merită remarcat faptul că glutationul este incredibil de bine cercetat. De fapt, mii de studii clinice au fost efectuate asupra acestui puternic antioxidant.

Fiind principala apărare împotriva invadatorilor din exterior și din interiorul corpului, importanța sistemului imunitar nu poate fi exagerată. Vestea bună este că acest plasture este dovedit clinic că vă menține puternic. Niciun alt produs unic nu vă poate sprijini sistemul imunitar, cum ar fi glutationul Y-Age, iar acest plasture face totul fără medicamente sau substanțe chimice.

Ce este fototerapia?

Știința fototerapiei, care există de aproximativ 100 de ani, folosește lumina pentru a îmbunătăți sănătatea corpului. Iar formele moderne de fototerapie, cum ar fi terapia cu laser la nivel scăzut, care ajută la reducerea ridurilor și la tratarea altor afecțiuni mai grave ale pielii, sunt foarte bine înțelese științific.

Dar această idee nu este nimic nou. Încă în urmă cu două mii de ani, grecii antici aveau un centru pentru studierea efectelor diferitelor lumini colorate asupra corpului. Chiar și vechii egipteni, care promovau sănătatea concentrând lumina soarelui prin sticlă colorată pe anumite zone ale corpului, au înțeles acest concept.

Cum funcționează patch-urile noastre de fototerapie

Corpul tău emite căldură sub formă de lumină infraroșie. Plasturii noștri sunt proiectați pentru a prinde această lumină infraroșie atunci când sunt așezate pe corp, ceea ce le face să reflecte anumite lungimi de undă ale luminii. (consultați fila Utilizare pentru instrucțiuni de plasare). Acest proces stimulează puncte specifice de pe piele care indică organismului să producă beneficii pentru sănătate unice pentru fiecare plasture LifeWave.

Ce face diferit un plasture LifeWave decât altul?
Fiecare plasture este conceput exclusiv pentru a reflecta anumite lungimi de undă ale luminii care stimulează puncte specifice de pe piele. Acest lucru permite fiecărui plasture să ofere beneficii unice pentru sănătate (de exemplu, ameliorarea durerii, energie crescută etc.). Nu intră în corpul tău droguri sau substanțe chimice

Cum se referă acest lucru la suportul sistemului imunitar?
Glutationul de vârstă Y reflectă anumite lungimi de undă ale luminii, care stimulează puncte specifice de pe piele care cresc producția de glutation în organism. Acest lucru ajută la scăderea inflamației și la creșterea producției de antioxidanți, ceea ce duce la un sistem imunitar mai puternic.

Rezultatele studiului glutationului de vârstă Y

Studiu din 2010
Acest studiu indică faptul că plasturile LifeWave Glutathione cresc semnificativ nivelul glutationului din sânge. Rezultatele testelor susțin, de asemenea, că glutationul de vârstă Y creează modificări fiziologice în organism, care creează un efect antioxidant măsurat prin creșterea nivelului de glutation.

Citiți Studiul complet la pagina 4.

Știați?

Atmosfera noastră conține trilioane de germeni. Sunt în aerul pe care îl respirăm, în apa pe care o bem și în mâncarea pe care o mâncăm. Dar ce face o persoană mai vulnerabilă la germeni decât altele? Puterea sistemului imunitar, singură, previne orice bacterie sau agent care cauzează boli să vă dăuneze corpului. Sistemul imunitar joacă un rol crucial în menținerea unei sănătăți bune, iar glutationul în vârstă Y vă poate ajuta.

Cum funcționează plasturii dacă nu intră nimic în corp?
Plasturii LifeWave sunt o formă avansată de fototerapie. Plasturile conțin cristale organice, care atunci când sunt stimulate de căldura corpului, reflectă niveluri scăzute de lumină în banda vizibilă și în infraroșu. Când sunt așezate pe corp, plasturii stimulează nervii și punctele de pe piele pentru a produce beneficii pentru sănătate care nu pot fi obținute cu niciun alt produs de pe piață astăzi. FTIR (Transformarea Fourier în infraroșu) fundamentează acest fenomen.

Patch-urile sunt sigure de utilizat?
Plasturii nu sunt transdermici, ceea ce înseamnă că nimic nu intră în corp. În plus, LifeWave folosește un adeziv patch care este hipoalergenic. Dacă aveți o afecțiune de sănătate, vă rugăm să consultați medicul înainte de a utiliza produsele LifeWave. 

Au fost testate patch-urile independent? 

LifeWave a finalizat peste 70 de studii clinice care demonstrează că produsele plasture îmbunătățesc sănătatea și sănătatea. Pentru o bibliotecă completă a studiilor de cercetare clinică disponibile publicului, vizitați pagina științei Lifewave.

Cât timp pot purta plasturii pe corp?
Plasturii pot fi purtați până la douăsprezece ore. Aruncați plasturele după utilizare și purtați un plasture nou cu fiecare utilizare.

Unde aplicați patch-urile pentru cele mai bune rezultate?
Fiecare produs patch are propria listă de destinații de plasare recomandate, împreună cu instrucțiuni detaliate de utilizare. Consultați broșura Instrucțiuni de utilizare corespunzătoare pentru destinațiile de plasare recomandate pentru fiecare produs.

Se pot combina patch-urile?
Da, diferite tipuri de patch-uri pot fi combinate în următoarele moduri:

Silent Nights: În general, vă recomandăm să folosiți Silent Nights singur noaptea. Cu toate acestea, persoanele care suferă de durere ar putea dori să o utilizeze în combinație cu IceWave. Dacă observați că IceWave face dificil să dormiți noaptea, pur și simplu reveniți la utilizarea Silent Nights pe cont propriu.

Energy Enhancer: Se recomandă utilizarea unui set de patch-uri Energy Enhancer, dar este în regulă să folosiți două seturi împreună. Patch-urile Energy Enhancer pot fi folosite și cu Y-Age Aeon și Y-Age Glutathione sau cu Y-Age Carnosine.

De asemenea, este acceptabil să folosiți patch-uri Energy Enhancer împreună cu
Y-Age Glutathione și Y-Age Carnosine.

Patch-uri Y-Age: Este în regulă să folosiți împreună două dintre produsele Y-Age. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să utilizați simultan toate cele trei produse Y-Age.

SP6 Complete: SP6 Complete poate fi utilizat singur sau combinat cu produsele Y-Age în același mod ca patch-urile Energy Enhancer descrise mai sus.

IceWave: IceWave poate fi folosit de unul singur, cu Silent Nights sau combinat cu patch-urile Y-Age în același mod ca patch-urile Energy Enhancer descrise mai sus.

Poate oricine să folosească patch-urile LifeWave?
Oricine are o afecțiune gravă de sănătate este îndemnat să contacteze un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza plasturii. De asemenea, persoanele însărcinate și / sau care alăptează nu ar trebui să folosească plasturile.

Ce este în patch-uri?
Plasturii conțin un amestec brevetat care include aminoacizi, apă, oxigen stabilizat și compuși organici naturali. Niciunul dintre materialele din plasture nu intră în corp.

Ce este glutationul și care sunt beneficiile sale?
Glutationul este principalul antioxidant al organismului și ajută la detoxifierea organismului și la neutralizarea radicalilor liberi, susținând în același timp sistemul imunitar.

Ce voi simți atunci când port plasturele Y-Age Glutathione?
Deoarece glutationul este un antioxidant, este posibil să simțiți o îmbunătățire a nivelului de energie și a bunăstării generale. Deoarece glutationul ajută la eliminarea toxinelor din organism, este posibil să aveți simptome de detoxifiere, cum ar fi dureri în gât, dureri de cap, oboseală sau greață. Dacă se întâmplă acest lucru, pur și simplu îndepărtați plasturele și beți apă suplimentară.

Cât de curând mă pot aștepta să văd rezultate cu Y-Age Glutathione?
Deși rezultatele individuale pot varia, mulți oameni observă o reacție imediată de detoxifiere și îmbunătățiri inițiale ale nivelurilor de energie în câteva zile de la utilizarea plasturelui. Vă recomandăm 90 de zile de utilizare a patch-urilor Y-Age pentru beneficii anti-îmbătrânire mai semnificative.

Patch-ul Glutathione îmi poate îmbunătăți pielea?
Da! Atunci când este combinat atât cu Y-Age Aeon , cât și cu Y-Age Carnosine, vă puteți aștepta să vedeți îmbunătățiri ale culorii pielii, texturii și adâncimii ridurilor din jurul ochilor și gurii în doar două săptămâni.

Declinarea responsabilității LifeWave

Declarațiile privind produsele, site-urile web sau materialele asociate LifeWave nu au fost evaluate de nicio autoritate de reglementare și nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii oricărei boli sau afecțiuni medicale. Conținutul oferit de Lifewave este prezentat sub formă de rezumat, este de natură generală și este furnizat numai în scop informativ. Nu ignorați sfaturile medicale pe care le-ați primit sau întârziați să le solicitați din cauza a ceea ce ați citit pe site-urile noastre web sau a materialelor asociate. Vă rugăm să consultați propriul medic sau furnizorul de servicii medicale adecvat cu privire la aplicabilitatea oricăror opinii sau recomandări cu privire la propriile simptome sau afecțiuni medicale, deoarece aceste boli prezintă în mod obișnuit semne și simptome variabile. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră sau alt furnizor calificat de îngrijire a sănătății înainte de a începe un nou tratament, dietă sau program de fitness. Nu ne asumăm nicio răspundere sau răspundere pentru daune sau vătămări aduse persoanelor sau bunurilor rezultate din utilizarea oricărui produs, informație, idee sau instrucțiuni conținute în materialele furnizate. LifeWave își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe în orice moment orice aspect sau caracteristică care conține informațiile noastre.