Patch-uri LifeWave X39

Imaginați-vă un produs care vă poate activa celulele stem, readucând aceste celule într-o stare mai sănătoasă mai tânără. Acest lucru ar reprezenta un nivel cu totul nou de vitalitate, cu îmbunătățiri ale energiei, somnului, reducerea durerii, reducerea aspectului liniilor și ridurilor și sprijinirea vindecării mai rapide a rănilor, doar pentru a numi câteva dintre beneficiile. 

Vă prezentăm patch-ul LifeWave X39. Primul produs realizat vreodată pentru a activa propriile celule stem ale corpului. Cum realizează acest lucru X39? Folosind forma noastră brevetată și brevetată de fototerapie, X39 ridică peptida GHK-Cu. Aceasta este o peptidă naturală în corpul dumneavoastră care scade semnificativ odată cu vârsta. De fapt, după vârsta de 60 de ani, nivelul dumneavoastră de GHK-Cu a scăzut cu peste 60%.Studiile clinice independente efectuate de terți pe GHK-Cu au determinat unele beneficii remarcabile, inclusiv sprijinirea procesului natural de vindecare a rănilor din organism. Poate și mai remarcabil, GHK-Cu resetează genele din corp într-o stare mai sănătoasă mai tânără. În lucrările clinice inițiale efectuate de dr. Loren Pickart, dr. Pickart a descoperit că celulele vechi ale ficatului, expuse la GHK-Cu, au început să funcționeze ca niște celule mai tinere și mai sănătoase!

În ultimii 10 ani, David Schmidt și echipa de cercetare de la LifeWave din San Diego California au cercetat noi metode pentru accelerarea dramatică a modului în care corpul uman se vindecă după rănire. Descoperirile și invențiile create de David și echipa sa au condus la mai mult de 70 de brevete globale în domeniul științei regenerative. Unele dintre aceste invenții sunt atât de inovatoare încât, în studiile inițiale cu viermi plati (un model de celule stem biologice), acestea arată o îmbunătățire fenomenală cu 90% a vitezei de vindecare a rănilor. Studii ulterioare cu animale și oameni au arătat că, de fapt, aplicații specifice ale câmpurilor electromagnetice create de unele dintre aceste dispozitive, că activitatea celulelor stem ar putea fi într-adevăr îmbunătățită, și atât animalele, cât și oamenii s-ar putea vindeca mult mai repede în comparație cu nicio terapie aplicată.

Iată un alt mod de a exprima problema pentru care trebuie rezolvată. Pe măsură ce îmbătrânim, celulele stem din corpul nostru devin din ce în ce mai puțin eficiente. Până la împlinirea vârstei de 60 de ani, celulele stem din corpul nostru prezintă foarte puțină activitate, devenind mai lente și eliberând mai puțini factori de creștere care sunt necesari pentru a ne repara corpul. Până când suntem la mijlocul anilor 70, nu mai manifestăm aproape deloc activitate de celule stem. Acesta este motivul pentru care persoanele mai în vârstă au un timp atât de dificil de vindecare de răni. 

La ceea ce lucrează majoritatea companiilor în domeniul medicinei cu celule stem este să injecteze celule stem de la un donator mai tânăr într-un beneficiar mai în vârstă. Deși acest lucru este promițător, problema este că acest lucru este potențial periculos (diviziune celulară necontrolată), costisitor (peste 10.000 USD pentru un singur tratament) și nu legal (majoritatea țărilor nu au aprobat terapia cu celule stem).   Dar dacă ar exista o modalitate de a „reseta” propriile noastre celule stem și de a le determina să înceapă să acționeze ca celule mai tinere și mai sănătoase. Acest lucru ar fi incredibil de sigur, extrem de eficient și extrem de ieftin.

  • Activați-vă celulele stem!
  • Fototerapia brevetată este concepută pentru a ridica o peptidă cunoscută pentru a spori activitatea celulelor stem
  • Beneficiile multiple ale patch-ului LifeWave X39 ™, inclusiv sprijinul vindecării rănilor, ameliorarea rapidă a durerii, mai multă energie și un somn mai bun – trebuie să fie experimentate pentru a fi crezute 

Beneficiile pot fi imediate!

Spre deosebire de majoritatea produselor, LifeWave X39 ™

merge la lucru în minutul în care îl aplicați.

 

 

 

Sprijină vindecarea rănilor

Unele dintre cele mai dramatice mărturii despre X39 au fost în zona vindecării rănilor. Vindecarea rănilor este desigur un proces natural și necesită prezența celulelor stem. Pe măsură ce îmbătrânim, celulele stem devin totuși mai puțin eficiente. Acum, cu X39, vă puteți activa celulele stem și vă puteți oferi sprijin pentru procesul natural de vindecare a corpului.

Așezați un plasture LifeWave X39 ™ pe corp, utilizați una dintre locațiile prezentate mai jos. Aplicați plasturele pe pielea curată și uscată dimineața. Patch-urile pot fi purtate până la 12 ore înainte de aruncare. Păstrați-vă bine hidratat în timp ce utilizați acest produs.

Plasturele X39 poate fi de asemenea aplicat direct într-un punct de durere sau rănire. Nu puneți pe pielea spartă.

 

Precauții: îndepărtați imediat dacă simțiți disconfort sau iritații ale pielii. Nu refolosiți plasturele după îndepărtarea de pe piele. Doar pentru uz extern. Nu ingerati. A nu se utiliza pe răni sau piele deteriorată. Întrebați un profesionist din domeniul sănătății înainte de utilizare dacă aveți o afecțiune de sănătate, orice întrebări sau îngrijorări legate de sănătatea dumneavoastră. Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați.

o abundență de beneficii pentru sănătate.

Declinarea responsabilității LifeWave

Declarațiile privind produsele, site-urile web sau materialele asociate LifeWave nu au fost evaluate de nicio autoritate de reglementare și nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii oricărei boli sau afecțiuni medicale. Conținutul oferit de Lifewave este prezentat sub formă de rezumat, este de natură generală și este furnizat numai în scop informativ. Nu ignorați sfaturile medicale pe care le-ați primit sau întârziați să le solicitați din cauza a ceea ce ați citit pe site-urile noastre web sau a materialelor asociate. Vă rugăm să consultați propriul medic sau furnizorul de servicii medicale adecvat cu privire la aplicabilitatea oricăror opinii sau recomandări cu privire la propriile simptome sau afecțiuni medicale, deoarece aceste boli prezintă în mod obișnuit semne și simptome variabile. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră sau alt furnizor calificat de îngrijire a sănătății înainte de a începe un nou tratament, dietă sau program de fitness. Nu ne asumăm nicio răspundere sau răspundere pentru daune sau vătămări aduse persoanelor sau bunurilor rezultate din utilizarea oricărui produs, informație, idee sau instrucțiuni conținute în materialele furnizate. LifeWave își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe în orice moment orice aspect sau caracteristică care conține informațiile noastre.