Patch-uri AcuLife

  • Ameliorarea durerii în condiții de siguranță și naturale pentru cai
  • Reduce inflamația
  • Poate fi utilizat pentru dureri corporale sau locale

Imaginați-vă ameliorarea rapidă a durerii, fără droguri, pentru calul dvs. … Acum este al vostru, cu LifeWave.

 

  • Ameliorarea durerii naturale și sigure
  • Poate fi utilizat pentru durerea localizată a întregului corp
  • Convenabil și ușor de utilizat
  • Rezultate rapide
  • Reduce inflamația

Sistemul exclusiv de patch-uri non-transdermice LifeWave utilizează o nouă tehnologie pentru a stimula ușor punctele de presopunctură – îmbunătățind literalmente fluxul de energie din corpul calului pentru îmbunătățirea durerii și a disconfortului, în câteva minute de utilizare! *

Noua tehnologie de ameliorare a durerii

Probabil că sunteți obișnuit să credeți că trebuie să puneți ceva în corpul calului pentru a le îmbunătăți sănătatea. În timp ce nutriția adecvată, apa și exercițiile fizice sunt necesare pentru a menține sănătatea calului, corpul lor necesită, de asemenea, un flux continuu de energie.

Se știe de mii de ani că frecvențe specifice ale luminii pot provoca modificări specifice în corp. Când ieșim la soare, o frecvență a luminii determină corpul nostru să producă vitamina D. O altă frecvență a luminii (UV) va determina corpul nostru să producă melanină, substanța chimică care ne dă un bronz solar. Tehnologia LifeWave folosește același principiu științific.

AcuLife este un plasture pentru calul tău pe care îl poți obține fără prescripție veterinară. Este, de asemenea, un produs ușor de utilizat – oricine poate folosi AcuLife pentru a oferi calme durerii!

Declinarea responsabilității LifeWave

Declarațiile privind produsele, site-urile web sau materialele asociate LifeWave nu au fost evaluate de nicio autoritate de reglementare și nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii oricărei boli sau afecțiuni medicale. Conținutul oferit de Lifewave este prezentat sub formă de rezumat, este de natură generală și este furnizat numai în scop informativ. Nu ignorați sfaturile medicale pe care le-ați primit sau întârziați să le solicitați din cauza a ceea ce ați citit pe site-urile noastre web sau a materialelor asociate. Vă rugăm să consultați propriul medic sau furnizorul de servicii medicale adecvat cu privire la aplicabilitatea oricăror opinii sau recomandări cu privire la propriile simptome sau afecțiuni medicale, deoarece aceste boli prezintă în mod obișnuit semne și simptome variabile. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră sau alt furnizor calificat de îngrijire a sănătății înainte de a începe un nou tratament, dietă sau program de fitness. Nu ne asumăm nicio răspundere sau răspundere pentru daune sau vătămări aduse persoanelor sau bunurilor rezultate din utilizarea oricărui produs, informație, idee sau instrucțiuni conținute în materialele furnizate. LifeWave își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe în orice moment orice aspect sau caracteristică care conține informațiile noastre.