Patch-uri Y-Age Carnosine

Sa demonstrat clinic că crește rezistența cu până la 125% *
Îmbunătățește rezistența și flexibilitatea
Îmbunătățește starea generală de sănătate
Îmbunătățește proprietățile bioelectrice ale organelor
Formă brevetată, proprietară de fototerapie
Fără droguri, substanțe chimice sau stimulente
* După 3 săptămâni de utilizare.

Conține (1) plic Y-Age Carnosine cu 30 de plasturi.

Performanță de viață mai bună

După vârsta de 30 de ani, oamenii încep să piardă masa musculară și densitatea osoasă, iar până la vârsta de 70 de ani ajung să aibă mai puțin de jumătate din masa musculară pe care o aveau odinioară. Carnozina este un antioxidant natural stocat în mușchiul scheletal și în mușchiul cardiac, care ajută la prevenirea acestui declin și la îmbunătățirea stării de sănătate.

Mulți sportivi și pasionați de fitness folosesc Y-Age Carnosine pentru a se împinge mai departe, dar acest plasture poate ajuta pe oricine să experimenteze performanțe de vârf în rutina de zi cu zi. Utilizarea acestui plasture îmbunătățește rezistența, flexibilitatea și rezistența, care împreună formează fundamentul unui stil de viață robust și activ.

Ce este fototerapia?

Știința fototerapiei, care există de aproximativ 100 de ani, folosește lumina pentru a îmbunătăți sănătatea corpului. Iar formele moderne de fototerapie, cum ar fi terapia cu laser la nivel scăzut, care ajută la reducerea ridurilor și la tratarea altor afecțiuni mai grave ale pielii, sunt foarte bine înțelese științific.

Dar această idee nu este nimic nou. Încă în urmă cu două mii de ani, grecii antici aveau un centru pentru studierea efectelor diferitelor lumini colorate asupra corpului. Chiar și vechii egipteni, care promovau sănătatea concentrând lumina soarelui prin sticlă colorată pe anumite zone ale corpului, au înțeles acest concept.

Cum funcționează patch-urile noastre de fototerapie

Corpul tău emite căldură sub formă de lumină infraroșie. Plasturii noștri sunt proiectați pentru a prinde această lumină infraroșie atunci când sunt așezate pe corp, ceea ce le face să reflecte anumite lungimi de undă ale luminii. (consultați fila Utilizare pentru instrucțiuni de plasare). Acest proces stimulează puncte specifice de pe piele care indică organismului să producă beneficii pentru sănătate unice pentru fiecare plasture LifeWave.

Ce face diferit un plasture LifeWave decât altul?
Fiecare plasture este conceput exclusiv pentru a reflecta anumite lungimi de undă ale luminii care stimulează puncte specifice de pe piele. Acest lucru permite fiecărui plasture să ofere beneficii unice pentru sănătate (de exemplu, ameliorarea durerii, energie crescută etc.). Nu intră în corpul tău droguri sau substanțe chimice

Cum se raportează acest lucru la performanța îmbunătățită?
CarnozinaY-Age reflectă anumite lungimi de undă ale luminii, care stimulează puncte specifice de pe piele care declanșează atât modificări biochimice, cât și bioelectrice ale mușchilor. Aceste modificări biochimice și bioelectrice ajută la îmbunătățirea tuturor măsurilor de performanță fizică.

Rezultatele studiului Y-Age Carnosine

Desfășurat în 2010, acest studiu dublu orb, controlat cu placebo, arată că plasturele de carnozină de vârstă Y crește semnificativ flexibilitatea, echilibrul, rezistența și rezistența la oamenii sănătoși. Aceste creșteri variază până la 125% pentru rezistență și rezistență, aproape 30% pentru flexibilitate și 100% pentru echilibru. 1 În plus, este probabil ca acest plasture să producă efecte mai mari sau susținute atunci când este purtat pentru perioade mai lungi. Aceste rezultate demonstrează, de asemenea, că acest plasture scade considerabil pragul de lactat și ritmul cardiac la pragul de lactat, îmbunătățind rezistența la performanța atletică. Important, niciunul dintre subiecții testați nu a prezentat efecte adverse purtând plasturele de carnozină de vârstă Y.

Citiți raportul complet.

1 Nazeran H, Blake-Greenberg S. „Nanoscale Carnosine Patches Improvement Organ Function”, 2015.

Știați?

Construirea forței și rezistenței vă va îmbunătăți probabil starea generală de sănătate. De exemplu, mușchii puternici, capabili și flexibilitatea oferă o stabilitate mai bună, reducându-vă riscul de rănire în timp ce efectuați activități fizice. Acest lucru poate aduce beneficii semnificative adulților în vârstă, care pot risca fracturi periculoase din cauza căderii.

Cum funcționează plasturii dacă nu intră nimic în corp?
Plasturii LifeWave sunt o formă avansată de fototerapie. Plasturile conțin cristale organice, care atunci când sunt stimulate de căldura corpului, reflectă niveluri scăzute de lumină în banda vizibilă și în infraroșu. Când sunt așezate pe corp, plasturile stimulează nervii și punctele de pe piele pentru a produce beneficii pentru sănătate care nu pot fi obținute cu niciun alt produs de pe piață astăzi. FTIR (Transformarea Fourier în infraroșu) fundamentează acest fenomen.

Patch-urile sunt sigure de utilizat?
Plasturii nu sunt transdermici, ceea ce înseamnă că nimic nu intră în corp. În plus, LifeWave folosește un adeziv patch care este hipoalergenic. Dacă aveți o afecțiune de sănătate, vă rugăm să consultați medicul înainte de a utiliza produsele LifeWave. Au fost testate patch-urile independent? LifeWave a finalizat peste 70 de studii clinice care demonstrează că produsele plasture îmbunătățesc sănătatea și sănătatea. Pentru o bibliotecă completă a studiilor de cercetare clinică disponibile publicului, vizitați pagina științei Lifewave.

Cât timp pot purta plasturii pe corp?
Plasturii pot fi purtați până la douăsprezece ore. Aruncați plasturele după utilizare și purtați un plasture nou cu fiecare utilizare.

Unde aplicați patch-urile pentru cele mai bune rezultate?
Fiecare produs patch are propria listă de destinații de plasare recomandate, împreună cu instrucțiuni detaliate de utilizare. Consultați broșura Instrucțiuni de utilizare corespunzătoare pentru destinațiile de plasare recomandate pentru fiecare produs.

Se pot combina patch-urile?
Da, diferite tipuri de patch-uri pot fi combinate în următoarele moduri:

Silent Nights: În general, vă recomandăm să folosiți Silent Nights singur noaptea. Cu toate acestea, persoanele care suferă de durere ar putea dori să o utilizeze în combinație cu IceWave. Dacă observați că IceWave face dificil să dormiți noaptea, pur și simplu reveniți la utilizarea Silent Nights pe cont propriu.

Energy Enhancer: Se recomandă utilizarea unui set de patch-uri Energy Enhancer, dar este în regulă să folosiți două seturi împreună. Patch-urile Energy Enhancer pot fi folosite și cu glutationul Aeon cu vârsta Y și glutationul cu Y sau cu carnozina cu vârsta Y De asemenea, este acceptabil să folosiți patch-uri Energy Enhancer împreună cu glutationul de vârstă Y și carnozina de vârstă Y.

Patch-uri Y-Age: Este în regulă să folosiți împreună două dintre produsele Y-Age. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să utilizați simultan toate cele trei produse Y-Age.

SP6 Complete: SP6 Complete poate fi utilizat singur sau combinat cu produsele Y-Age în același mod ca patch-urile Energy Enhancer descrise mai sus.

IceWave: IceWave poate fi folosit de unul singur, cu Silent Nights sau combinat cu patch-urile Y-Age în același mod ca patch-urile Energy Enhancer descrise mai sus.

Poate cineva să folosească patch-urile LifeWave?
Oricine are o afecțiune gravă de sănătate este îndemnat să contacteze un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza plasturile. De asemenea, persoanele însărcinate și / sau care alăptează nu ar trebui să folosească plasturile.

Ce este în patch-uri?
Plasturii conțin un amestec brevetat care include aminoacizi, apă, oxigen stabilizat și compuși organici naturali. Niciunul dintre materialele din plasture nu intră în corp.

Ce este carnozina și care sunt beneficiile sale?
Carnozina este un antioxidant natural în organism, din care producția scade odată cu înaintarea în vârstă. Studiile asupra carnozinei arată că acesta joacă un rol vital în sănătatea generală și are multe beneficii anti-îmbătrânire. În studiile clinice, carnozina a dovedit, de asemenea, că îmbunătățește flexibilitatea, rezistența, echilibrul și rezistența.

Ce voi simți când voi purta plasturele Y-Age Carnosine?
Ca și în cazul celorlalte patch-uri de vârstă Y, este posibil să observați câteva simptome inițiale de detoxifiere. Unii oameni au raportat un efect sedativ atunci când utilizează Carnosine. Dacă considerați că acest lucru este adevărat pentru dvs., încercați să purtați acest plasture seara.

Cât de curând mă pot aștepta să văd rezultate cu Y-Age Carnosine?
Deși rezultatele individuale pot varia, mulți oameni observă o reacție imediată de detoxifiere și îmbunătățiri inițiale ale nivelurilor de energie în câteva zile de la utilizarea plasturelui. Vă recomandăm 90 de zile de utilizare a patch-urilor Y-Age pentru beneficii anti-îmbătrânire mai semnificative.

Patch-ul Carnosine îmi poate îmbunătăți pielea?
Da! Atunci când este combinat atât cu Y-Age Glutathione , cât și cu cel de la Y-Age Aeon, vă puteți aștepta să vedeți îmbunătățirea culorii pielii, a texturii și a adâncimii ridurilor din jurul ochilor și gurii în doar două săptămâni.

Declinarea responsabilității LifeWave

Declarațiile privind produsele, site-urile web sau materialele asociate LifeWave nu au fost evaluate de nicio autoritate de reglementare și nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii oricărei boli sau afecțiuni medicale. Conținutul oferit de Lifewave este prezentat sub formă de rezumat, este de natură generală și este furnizat numai în scop informativ. Nu ignorați sfaturile medicale pe care le-ați primit sau întârziați să le solicitați din cauza a ceea ce ați citit pe site-urile noastre web sau a materialelor asociate. Vă rugăm să consultați propriul medic sau furnizorul de servicii medicale adecvat cu privire la aplicabilitatea oricăror opinii sau recomandări cu privire la propriile simptome sau afecțiuni medicale, deoarece aceste boli prezintă în mod obișnuit semne și simptome variabile. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră sau alt furnizor calificat de îngrijire a sănătății înainte de a începe un nou tratament, dietă sau program de fitness. Nu ne asumăm nicio răspundere sau răspundere pentru daune sau vătămări aduse persoanelor sau bunurilor rezultate din utilizarea oricărui produs, informație, idee sau instrucțiuni conținute în materialele furnizate. LifeWave își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe în orice moment orice aspect sau caracteristică care conține informațiile noastre.