Patch-uri Energy Enhancer

S-a dovedit clinic că mărește energia și rezistența
Sprijină o rutină de fitness fizic
Convenabil și ușor de utilizat
Rezultate rapide
Formă brevetată, proprietară de fototerapie
Fără droguri, substanțe chimice sau stimulente
Conține (1) plic Energy Enhancer cu 30 de patch-uri.

Garanția inițială de returnare a banilor pentru clienți și distribuitori.

Energie susținută fără cafeină, medicamente sau stimulente

Înainte de a începe LifeWave în 2004, fondatorul și CEO-ul nostru (David Schmidt) era deja obligat să răspundă la o întrebare persistentă: cum pot oamenii să susțină energia fără a utiliza droguri, stimulente sau cofeină? Răspunsul a condus la dezvoltarea Energy Enhancer, primul patch pe care l-am dezvoltat vreodată și fundamentul tehnologiei noastre brevetate de fototerapie.

Lansarea Energy Enhancer face știri naționale

La scurt timp după ce Energy Enhancer a fost eliberat, David a fost prezentat renumitului antrenor de înot pentru femei, Richard Quick, de la Universitatea Stanford. La doar trei săptămâni după ce a furnizat patch-urile echipei sale, șase dintre cei opt membri ai săi au doborât recordurile personale de-a lungul vieții. Membrii echipei Stanford au fost apoi zăriți purtând plasturii în timpul probelor olimpice de înot, propulsând LifeWave în lumina reflectoarelor media naționale. Drept urmare, peste 1000 de persoane s-au prezentat pentru a deveni distribuitori LifeWave.

De atunci, Energy Enhancer a ajutat oamenii din întreaga lume să meargă mai departe, să alerge mai repede, să urce mai sus și să se îmbrățișeze în fiecare zi cu rezistență și vigoare reînnoite. O alternativă sigură și mai eficientă la alte produse energetice, Energy Enhancer vă va face să uitați că ați lovit vreodată acel perete din după-amiaza târziu.

Ce este fototerapia?

Știința fototerapiei, care există de aproximativ 100 de ani, folosește lumina pentru a îmbunătăți sănătatea corpului. Iar formele moderne de fototerapie, cum ar fi terapia cu laser la nivel scăzut, care ajută la reducerea ridurilor și la tratarea altor afecțiuni mai grave ale pielii, sunt foarte bine înțelese științific.

Dar această idee nu este nimic nou. Încă în urmă cu două mii de ani, grecii antici aveau un centru pentru studierea efectelor diferitelor lumini colorate asupra corpului. Chiar și vechii egipteni, care promovau sănătatea concentrând lumina soarelui prin sticlă colorată pe anumite zone ale corpului, au înțeles acest concept.

Cum funcționează patch-urile noastre de fototerapie

Corpul tău emite căldură sub formă de lumină infraroșie. Plasturii noștri sunt proiectați pentru a prinde această lumină infraroșie atunci când sunt așezate pe corp, ceea ce le face să reflecte anumite lungimi de undă ale luminii. (consultați fila Utilizare pentru instrucțiuni de plasare). Acest proces stimulează puncte specifice de pe piele care indică organismului să producă beneficii pentru sănătate unice pentru fiecare plasture LifeWave.

Ce face diferit un plasture LifeWave decât altul?
Fiecare plasture este conceput exclusiv pentru a reflecta anumite lungimi de undă ale luminii care stimulează puncte specifice de pe piele. Acest lucru permite fiecărui plasture să ofere beneficii unice pentru sănătate (de exemplu, ameliorarea durerii, energie crescută etc.). Nu intră în corpul tău droguri sau substanțe chimice

Cum se raportează aceasta la creșterea energiei?
Plasturii Energy Enhancer reflectă anumite lungimi de undă ale luminii, care stimulează puncte specifice de pe piele care cresc producția de energie în celule (beta-oxidare). Deoarece beta-oxidarea produce mai mult de două ori energia arderii glucidelor, aceasta este cea mai eficientă și mai naturală modalitate de a crește energia totală.

Rezultatele studiului pentru îmbunătățirea energiei

Studiul din 2006 (revizuit în 2011)
Acest studiu confirmă faptul că Energy Enhancer are efecte metabolice semnificative, care măresc energia, rezistența și performanța. Aceste rezultate includ o îmbunătățire substanțială a capacității aerobe maxime.

Citiți studiul complet la pagina 6.

Știați?

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că 83% dintre adulți beau cafea în mod regulat 1 , iar gândirea convențională este că consumul moderat de cofeină nu este considerat un risc pentru sănătate. Dar cele mai recunoscute lanțuri de cafea oferă băuturi în mai multe dimensiuni, și acolo este deseori trecută linia. De exemplu, unele opțiuni mari de cafea conțin până la 436 miligrame de cofeină, ceea ce înseamnă mai mult decât veți găsi într-o cantitate mare de 12 cutii de sodă.

Prea multă cofeină poate provoca iritabilitate, arsuri la stomac și bătăi rapide ale inimii, doar pentru a numi câteva. Și multe băuturi energizante populare sunt mult mai rele atunci când vine vorba de ingrediente. Nu numai că conțin niveluri ridicate de cofeină și zahăr, dar sunt și infuzate cu cantități excesive de taurină, care pot provoca reacții adverse grave atunci când sunt consumate în cantități mari.

În mod alarmant, numărul de persoane spitalizate din cauza consumului de băuturi energizante s-a dublat între 2007 și 2011, de la 10.068 la 20.783. 2 Până în 2014, mai mult de 10 la sută din vizitele de urgență ale persoanelor cu vârsta de 12 ani sau mai mult, care implică băuturi energizante, au dus la spitalizare. 2

Cu toții putem folosi un pic de energie în viața noastră de zi cu zi, iar aceste plasturi sunt o alternativă sigură, eficientă, fără cofeină, medicamente sau stimulente.

1 Piața națională a tendințelor naționale de consum de cafea (NCDT) a Asociației Naționale a Cafelei (NCA)

2 Administrația serviciilor de abuz de substanțe și sănătate mintală 2011

 

 

 

Cum funcționează plasturii dacă nu intră nimic în corp?
Plasturii LifeWave sunt o formă avansată de fototerapie. Plasturile conțin cristale organice, care atunci când sunt stimulate de căldura corpului, reflectă niveluri scăzute de lumină în banda vizibilă și în infraroșu. Când sunt așezate pe corp, plasturile stimulează nervii și punctele de pe piele pentru a produce beneficii pentru sănătate care nu pot fi obținute cu niciun alt produs de pe piață astăzi. FTIR (Transformarea Fourier în infraroșu) fundamentează acest fenomen.

Patch-urile sunt sigure de utilizat?
Plasturii nu sunt transdermici, ceea ce înseamnă că nimic nu intră în corp. În plus, LifeWave folosește un adeziv patch care este hipoalergenic. Dacă aveți o afecțiune de sănătate, vă rugăm să consultați medicul înainte de a utiliza produsele LifeWave. Au fost testate patch-urile independent? LifeWave a finalizat peste 70 de studii clinice care demonstrează că produsele plasture îmbunătățesc sănătatea și sănătatea. Pentru o bibliotecă completă a studiilor de cercetare clinică disponibile publicului, vizitați pagina științei Lifewave.

Cât timp pot purta plasturii pe corp?
Plasturii pot fi purtați până la douăsprezece ore. Aruncați plasturele după utilizare și purtați un plasture nou cu fiecare utilizare.

Unde aplicați patch-urile pentru cele mai bune rezultate?
Fiecare produs patch are propria listă de destinații de plasare recomandate, împreună cu instrucțiuni detaliate de utilizare. Consultați broșura Instrucțiuni de utilizare corespunzătoare pentru destinațiile de plasare recomandate pentru fiecare produs.

Se pot combina patch-urile?
Da, diferite tipuri de patch-uri pot fi combinate în următoarele moduri:

Silent Nights: În general, vă recomandăm să folosiți Silent Nights singur noaptea. Cu toate acestea, persoanele care suferă de durere ar putea dori să o utilizeze în combinație cu IceWave. Dacă observați că IceWave face dificil să dormiți noaptea, pur și simplu reveniți la utilizarea Silent Nights pe cont propriu.

Energy Enhancer: Se recomandă utilizarea unui set de patch-uri Energy Enhancer, dar este în regulă să folosiți două seturi împreună. Patch-urile Energy Enhancer pot fi folosite și cu glutationul Aeon cu vârsta Y și glutationul cu Y sau cu carnozina cu vârsta Y De asemenea, este acceptabil să folosiți patch-uri Energy Enhancer împreună cu glutationul de vârstă Y și carnozina de vârstă Y.

Patch-uri Y-Age: Este în regulă să folosiți împreună două dintre produsele Y-Age. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să utilizați simultan toate cele trei produse Y-Age.

SP6 Complete: SP6 Complete poate fi utilizat singur sau combinat cu produsele Y-Age în același mod ca patch-urile Energy Enhancer descrise mai sus.

IceWave: IceWave poate fi folosit de unul singur, cu Silent Nights sau combinat cu patch-urile Y-Age în același mod ca patch-urile Energy Enhancer descrise mai sus.

Poate cineva să folosească patch-urile LifeWave?
Oricine are o afecțiune gravă de sănătate este îndemnat să contacteze un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza plasturile. De asemenea, persoanele însărcinate și / sau care alăptează nu ar trebui să folosească plasturile.

Ce este în patch-uri?
Plasturii conțin un amestec brevetat care include aminoacizi, apă, oxigen stabilizat și compuși organici naturali. Niciunul dintre materialele din plasture nu intră în corp.

Ce ar trebui să mă aștept să simt când folosesc patch-urile Energy Enhancer?
Deși rezultatele individuale pot varia, ar trebui să vă așteptați să vă simțiți niveluri ridicate și stabile de energie pe tot parcursul zilei. Aceasta include o creștere a energiei fizice și a rezistenței. Este posibil să aveți, de asemenea, inițial unele simptome de detoxifiere.

Când ar trebui să folosesc patch-urile Energy Enhancer?
Ar trebui să utilizați patch-urile Energy Enhancer atunci când aveți nevoie pentru a îmbunătăți producția de energie, performanța atletică și rezistența și pentru a promova un sentiment general de bunăstare.

Câte patch-uri pot folosi simultan?
Pentru majoritatea oamenilor, un set de patch-uri Energy Enhancer produce rezultate semnificative. În cazul competiției sportive, două seturi de Energetic Energetic pot fi utilizate în scopuri de performanță.

Declinarea responsabilității LifeWave

Declarațiile privind produsele, site-urile web sau materialele asociate LifeWave nu au fost evaluate de nicio autoritate de reglementare și nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii oricărei boli sau afecțiuni medicale. Conținutul oferit de Lifewave este prezentat sub formă de rezumat, este de natură generală și este furnizat numai în scop informativ. Nu ignorați sfaturile medicale pe care le-ați primit sau întârziați să le solicitați din cauza a ceea ce ați citit pe site-urile noastre web sau a materialelor asociate. Vă rugăm să consultați propriul medic sau furnizorul de servicii medicale adecvat cu privire la aplicabilitatea oricăror opinii sau recomandări cu privire la propriile simptome sau afecțiuni medicale, deoarece aceste boli prezintă în mod obișnuit semne și simptome variabile. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră sau alt furnizor calificat de îngrijire a sănătății înainte de a începe un nou tratament, dietă sau program de fitness. Nu ne asumăm nicio răspundere sau răspundere pentru daune sau vătămări aduse persoanelor sau bunurilor rezultate din utilizarea oricărui produs, informație, idee sau instrucțiuni conținute în materialele furnizate. LifeWave își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe în orice moment orice aspect sau caracteristică care conține informațiile noastre.