Patch-uri IceWave

Ameliorarea durerii în condiții de siguranță și naturale
Poate fi utilizat pentru dureri corporale și locale
Acțiune rapidă și non-dependență
Convenabil și ușor de utilizat
Formă brevetată, proprietară de fototerapie
Fără droguri, substanțe chimice sau stimulente
Conține (1) plic IceWave cu 30 de patch-uri.

Ameliorarea durerii prin proprietățile vindecătoare ale luminii

Doar durerea cronică afectează 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume, ducând la miliarde de dolari în costuri de îngrijire a sănătății și pierderea productivității muncii în fiecare an. 1 IceWave este o soluție sigură, puternică și accesibilă pentru toate nivelurile de durere.

Folosind proprietățile curative ale luminii, IceWave este conceput pentru a oferi o ușurare rapidă la sursa de disconfort. Dacă aveți dureri de genunchi, de exemplu, puteți plasa plasturii în jurul zonei respective pentru o ușurare rapidă. Dacă aveți dureri pe tot corpul, există diferite opțiuni de plasare care produc rezultate la fel de eficiente (consultați fila Utilizare pentru instrucțiuni ușoare).

Această abordare nedrogată, nedependentă, diferențiază IceWave de toate celelalte produse de calmare a durerii de pe piață. În special spre deosebire de analgezicele farmaceutice obișnuite, despre care se știe că au efecte secundare dăunătoare, inclusiv dependența largă de opiacee care afectează astăzi multe comunități din SUA.

Dar problema nu este doar în America. Noile cercetări privind consumul de medicamente eliberate pe bază de rețetă în Danemarca, Germania, Spania, Suedia și Regatul Unit estimează rata de utilizare a opioidelor pe viață la aproape 14%. Acest lucru este comparat cu doar 5% în anul precedent. 2

1 David Borsook, MD, Ph.D, un expert principal în durere la Massachusetts General Hospital din SUA

2 RTI International, 2015

Ce este fototerapia?

Știința fototerapiei, care există de aproximativ 100 de ani, folosește lumina pentru a îmbunătăți sănătatea corpului. Iar formele moderne de fototerapie, cum ar fi terapia cu laser la nivel scăzut, care ajută la reducerea ridurilor și la tratarea altor afecțiuni mai grave ale pielii, sunt foarte bine înțelese științific.

Dar această idee nu este nimic nou. Încă în urmă cu două mii de ani, grecii antici aveau un centru pentru studierea efectelor diferitelor lumini colorate asupra corpului. Chiar și vechii egipteni, care promovau sănătatea concentrând lumina soarelui prin sticlă colorată pe anumite zone ale corpului, au înțeles acest concept.

Cum funcționează patch-urile noastre de fototerapie

Corpul tău emite căldură sub formă de lumină infraroșie. Plasturii noștri sunt proiectați pentru a prinde această lumină infraroșie atunci când sunt așezate pe corp, ceea ce le face să reflecte anumite lungimi de undă ale luminii . (consultați fila Utilizare pentru instrucțiuni de plasare). Acest proces stimulează puncte specifice de pe piele care indică organismului să producă beneficii pentru sănătate unice pentru fiecare plasture LifeWave.

Ce face diferit un plasture LifeWave decât altul?
Fiecare plasture este conceput exclusiv pentru a reflecta anumite lungimi de undă ale luminii care stimulează puncte specifice de pe piele. Acest lucru permite fiecărui plasture să ofere beneficii unice pentru sănătate (de exemplu, ameliorarea durerii, energie crescută etc.). Nu intră în corpul tău droguri sau substanțe chimice.

Ce legătură are asta cu durerea?
Durerea este cauzată de o schimbare a conductivității țesuturilor. Prin reflectarea anumitor lungimi de undă ale luminii, patch-urile IceWave îmbunătățesc conductivitatea țesuturilor. Acest lucru înseamnă că utilizează fluxul de energie naturală al corpului (sau bioelectricitatea) pentru a reduce durerea. De asemenea, s-a demonstrat că patch-urile IceWave reduc inflamația folosind aceeași metodă.

Rezultatele studiului IceWave

În 2013, unul dintre cei mai mari experți în gestionarea durerii din Franța (Dr. Pierre Volckmann), a efectuat un studiu dublu-orb controlat cu placebo în cinci spitale franceze. Un uimitor 94% din cei 100 de participanți la studiu au experimentat ameliorarea durerii în câteva minute de utilizare. Potrivit dr. Volckmann: „Rezultatele de siguranță și eficacitate obținute în acest studiu arată că patch-urile IceWave ar putea fi o abordare foarte interesantă pentru controlul durerii, fără efecte secundare, permițând îmbunătățirea imediată și durabilă a durerii.”

Citiți raportul complet .

1 Osteoartrita dublu-orb Placebo controlat LifeWave Med Pain Relief Study, 2008.

Plasamente pentru ameliorarea durerii din întregul corp

 1. Așezați un patch ALB pe partea inferioară a piciorului drept și un patch TAN în același punct de pe piciorul stâng așa cum se arată.Acum ia un al doilea set de patch-uri IceWave și urmează pașii următori.
 2. Așezați un plasture ALB pe încheietura mâinii drepte în același punct de pe încheietura mâinii stângi, așa cum se arată.Acest punct este situat în depresiunea încheieturii mâinii, la baza degetului mare.Dacă durerea nu se reduce în 10 secunde, treceți la pasul următor.
 3. Așezați un plasture ALB pe spatele brațului drept și un plasture TAN în același punct de pe brațul stâng, așa cum se arată.Acest punct este situat la trei lățimi ale degetelor de la pliul încheieturii mâinii.Dacă durerea nu se reduce în 10 secunde, treceți la pasul următor.
 4. Așezați un plasture ALB în interiorul cotului brațului DREAPTA și un plasture TAN în același punct

în interiorul cotului brațului STÂNGA, așa cum se arată. Dacă durerea nu se reduce în 10 secunde, treceți la

urmatorul pas.

 1. Așezați un plasture ALB în linie cu gâtul în partea superioară a omoplatului DREAPTA și un plasture TAN pe același punct al omoplatului STÂNGA, așa cum se arată.

Plasamente pentru ameliorarea durerii de cap

 1. Așezați un patch ALB pe mâna DREAPTA și un patch TAN în același punct de pe mâna STÂNGA, așa cum se arată.Acest punct este situat în chingi, între baza degetului mare și baza degetului arătător.Dacă durerea nu se reduce în 10 secunde, treceți la pasul următor.
 2.  Așezați un plasture ALB pe partea din spate a brațului DREAPTA și un plasture TAN în același punct de pe brațul STÂNGA, așa cum se arată. Acest punct este situat la trei lățimi ale degetelor de la pliul încheieturii mâinii. Dacă durerea nu se reduce în 10 secunde, treceți la pasul următor.
 3. Așezați un plasture ALB în linie cu gâtul în partea superioară a omoplatului DREAPTA și un plasture TAN în același punct al omoplatului STÂNGA, așa cum se arată.
 4. Așezați un plasture ALB pe partea DREAPTA a gâtului și un plasture TAN în același punct de pe partea STÂNGA a gâtului, așa cum se arată.Dacă durerea nu se reduce în 10 secunde, treceți la pasul următor.
 5.  Așezați un plasture ALB pe templul DREAPTA și un plasture TAN pe același punct de pe templul STÂNGA, așa cum se arată. Dacă durerea nu se reduce în 10 secunde, treceți la pasul următor.
 6. Așezați un plasture ALB pe frunte chiar deasupra ochiului DREPT și un plasture TAN în același punct deasupra ochiului STÂNG, așa cum se arată.

Durerea la genunchi

 1. Așezați un plasture ALB pe exteriorul genunchiului și un plasture TAN pe interiorul genunchiului, așa cum se arată.Dacă durerea nu se reduce în 10 secunde, treceți la pasul următor.
 2. Așezați un plasture TAN pe zona dureroasă și un plasture ALB deasupra plasturii TAN, așa cum se arată.Dacă durerea nu este redusă în 10 secunde, urmați pașii de la 3 la 6 din secțiunea Metodă ceas.

Dureri de spate

Așezați un plasture TAN pe zona dureroasă și un plasture ALB deasupra plasturii TAN, așa cum se arată. Dacă durerea nu este redusă în 10 secunde, urmați pașii de la 3 la 6 din secțiunea Ceas / Metoda încrucișată.

Durerea de spate

Prindeți durerea plasând un plasture ALB în DREAPTA zonei dureroase și un plasture TAN la STÂNGA zonei dureroase, așa cum se arată.

Durere care iradiază pe picior

Așezați un plasture TAN pe zona dureroasă și un plasture ALB pe partea superioară a piciorului, unde durerea iradiază în jos, așa cum se arată.

IceWave Partea 1: Ameliorarea durerii la alții

IceWave Partea 2: Metoda ceasului

IceWave Partea 3: Ameliorarea durerii de cap

IceWave Partea 4: Ameliorarea durerii întregului corp

Cum funcționează plasturii dacă nu intră nimic în corp?
Plasturii LifeWave sunt o formă avansată de fototerapie. Plasturile conțin cristale organice, care atunci când sunt stimulate de căldura corpului, reflectă niveluri scăzute de lumină în banda vizibilă și în infraroșu. Când sunt așezate pe corp, plasturile stimulează nervii și punctele de pe piele pentru a produce beneficii pentru sănătate care nu pot fi obținute cu niciun alt produs de pe piață astăzi. FTIR (Transformarea Fourier în infraroșu) fundamentează acest fenomen.

Patch-urile sunt sigure de utilizat?
Plasturii nu sunt transdermici, ceea ce înseamnă că nimic nu intră în corp. În plus, LifeWave folosește un adeziv patch care este hipoalergenic. Dacă aveți o afecțiune de sănătate, vă rugăm să consultați medicul înainte de a utiliza produsele LifeWave. Au fost testate patch-urile independent? LifeWave a finalizat peste 70 de studii clinice care demonstrează că produsele plasture îmbunătățesc sănătatea și sănătatea. Pentru o bibliotecă completă a studiilor de cercetare clinică disponibile publicului, vizitați pagina științei Lifewave.

Cât timp pot purta plasturii pe corp?
Plasturii pot fi purtați până la douăsprezece ore. Aruncați plasturele după utilizare și purtați un plasture nou cu fiecare utilizare.

Unde aplicați patch-urile pentru cele mai bune rezultate?
Fiecare produs patch are propria listă de destinații de plasare recomandate, împreună cu instrucțiuni detaliate de utilizare. Consultați broșura Instrucțiuni de utilizare corespunzătoare pentru destinațiile de plasare recomandate pentru fiecare produs.

Se pot combina patch-urile?
Da, diferite tipuri de patch-uri pot fi combinate în următoarele moduri:

Silent Nights: În general, vă recomandăm să folosiți Silent Nights singur noaptea. Cu toate acestea, persoanele care suferă de durere ar putea dori să o utilizeze în combinație cu IceWave. Dacă observați că IceWave face dificil să dormiți noaptea, pur și simplu reveniți la utilizarea Silent Nights pe cont propriu.

Energy Enhancer: Se recomandă utilizarea unui set de patch-uri Energy Enhancer, dar este în regulă să folosiți două seturi împreună. Patch-urile Energy Enhancer pot fi folosite și cu glutationul Aeon cu vârsta Y și glutationul cu Y sau cu carnozina cu vârsta Y De asemenea, este acceptabil să folosiți patch-uri Energy Enhancer împreună cu glutationul de vârstă Y și carnozina de vârstă Y.

Patch-uri Y-Age: Este în regulă să folosiți împreună două dintre produsele Y-Age. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să utilizați simultan toate cele trei produse Y-Age.

SP6 Complete: SP6 Complete poate fi utilizat singur sau combinat cu produsele Y-Age în același mod ca patch-urile Energy Enhancer descrise mai sus.

IceWave: IceWave poate fi folosit de unul singur, cu Silent Nights sau combinat cu patch-urile Y-Age în același mod ca patch-urile Energy Enhancer descrise mai sus.

Poate cineva să folosească patch-urile LifeWave?
Oricine are o afecțiune gravă de sănătate este îndemnat să contacteze un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza plasturile. De asemenea, persoanele însărcinate și / sau care alăptează nu ar trebui să folosească plasturile.

Ce este în patch-uri?
Plasturii conțin un amestec brevetat care include aminoacizi, apă, oxigen stabilizat și compuși organici naturali. Niciunul dintre materialele din plasture nu intră în corp.

De ce nu am experimentat ameliorarea durerii?
S-ar putea să existe multe motive pentru care încă nu ai experimentat ameliorarea durerii, dintre care cel mai frecvent este fie deshidratarea, fie un deficit de electroliți. Beți unul sau două pahare de apă, așteptați 20-30 de minute și aplicați din nou plasturile.

Cât durează să experimentezi ameliorarea durerii cu plasturile?
Deși rezultatele individuale variază, mulți oameni experimentează ameliorarea durerii în câteva minute de la utilizarea plasturelui.

Cum aplicați plasturile pentru ameliorarea durerii?
Puteți găsi o serie de plasări de patch-uri în broșura Instrucțiuni de utilizare IceWave, care sunt destinate ameliorării durerii corpului, ameliorării durerilor de genunchi și multe altele.

Câte plasturi pot purta pentru ameliorarea durerii?
Puteți utiliza seturi suplimentare de patch-uri în circumstanțe speciale, dar utilizarea a până la 2 seturi de patch-uri este în general suficientă.

Declinarea responsabilității LifeWave

Declarațiile privind produsele, site-urile web sau materialele asociate LifeWave nu au fost evaluate de nicio autoritate de reglementare și nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii oricărei boli sau afecțiuni medicale. Conținutul oferit de Lifewave este prezentat sub formă de rezumat, este de natură generală și este furnizat numai în scop informativ. Nu ignorați sfaturile medicale pe care le-ați primit sau întârziați să le solicitați din cauza a ceea ce ați citit pe site-urile noastre web sau a materialelor asociate. Vă rugăm să consultați propriul medic sau furnizorul de servicii medicale adecvat cu privire la aplicabilitatea oricăror opinii sau recomandări cu privire la propriile simptome sau afecțiuni medicale, deoarece aceste boli prezintă în mod obișnuit semne și simptome variabile. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră sau alt furnizor calificat de îngrijire a sănătății înainte de a începe un nou tratament, dietă sau program de fitness. Nu ne asumăm nicio răspundere sau răspundere pentru daune sau vătămări aduse persoanelor sau bunurilor rezultate din utilizarea oricărui produs, informație, idee sau instrucțiuni conținute în materialele furnizate. LifeWave își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe în orice moment orice aspect sau caracteristică care conține informațiile noastre.