Patch-uri Silent Nights

  • Sa demonstrat clinic că crește durata de somn cu 66%
  • Îmbunătățește calitatea somnului
  • Formă brevetată, proprietară de fototerapie
  • Fără droguri, substanțe chimice sau stimulente

Conține (1) plic  Silent Nights cu 30 de patch-uri.

O alternativă sănătoasă pentru ajutorarea somnului

Fără droguri, substanțe chimice sau stimulente, Silent Nights este dovedit clinic că îmbunătățește calitatea și durata somnului, fără a provoca acea senzație de groggy a doua zi. Te vei trezi simțindu-te bine odihnit, mai energic și mai bine pregătit pentru a profita la maximum de viață.

De ce este atât de important un somn sănătos?
Deficitul de somn este legat de diverse probleme de sănătate, inclusiv oboseala, masa musculară redusă, metabolismul mai lent, creșterea grăsimii abdominale și a pielii lăsate. Și noi cercetări arată că lipsa somnului este o problemă în creștere, în special în SUA, unde între 30 și 50 la sută din toate persoanele au insomnie sau se plâng de somn slab. 1

Cu toate acestea, somnul insuficient nu este exclusiv o problemă a SUA și pune probleme similare în alte țări industrializate, cum ar fi Regatul Unit, Japonia, Germania și Canada. De fapt, dovezile sugerează că proporția persoanelor care suferă de o lipsă de somn este în creștere. Mai mult, această tendință este probabil asociată cu factori de stil de viață legați de o societate modernă, cu ritm rapid. 2

1 2015, sleepeducation.org

2 Rand Corporation, 2016

Ce este fototerapia?

Știința fototerapiei, care există de aproximativ 100 de ani, folosește lumina pentru a îmbunătăți sănătatea corpului. Iar formele moderne de fototerapie, cum ar fi terapia cu laser la nivel scăzut, care ajută la reducerea ridurilor și la tratarea altor afecțiuni mai grave ale pielii, sunt foarte bine înțelese științific.

Dar această idee nu este nimic nou. Încă în urmă cu două mii de ani, grecii antici aveau un centru pentru studierea efectelor diferitelor lumini colorate asupra corpului. Chiar și vechii egipteni, care promovau sănătatea concentrând lumina soarelui prin sticlă colorată pe anumite zone ale corpului, au înțeles acest concept.

Cum funcționează patch-urile noastre de fototerapie

Corpul tău emite căldură sub formă de lumină infraroșie. Plasturii noștri sunt proiectați pentru a prinde această lumină infraroșie atunci când sunt așezate pe corp, ceea ce le face să reflecte anumite lungimi de undă ale luminii. (consultați fila Utilizare pentru instrucțiuni de plasare). Acest proces stimulează puncte specifice de pe piele care indică organismului să producă beneficii pentru sănătate unice pentru fiecare plasture LifeWave.

Ce face diferit un plasture LifeWave decât altul?
Fiecare plasture este conceput exclusiv pentru a reflecta anumite lungimi de undă ale luminii care stimulează puncte specifice de pe piele. Acest lucru permite fiecărui plasture să ofere beneficii unice pentru sănătate (de exemplu, ameliorarea durerii, energie crescută etc.). Nu intră în corpul tău droguri sau substanțe chimice.

Ce legătură are acest lucru cu somnul sănătos?
Silent Nights reflectă anumite lungimi de undă ale luminii, care stimulează puncte specifice de pe piele care declanșează producția de melatonină în organism.

Rezultatele studiului Silent Nights

S-a dovedit clinic că Silent Nights crește durata de somn cu 66% și, de la lansare, a ajutat oamenii din întreaga lume să se odihnească mai bine. 1 După lansare, un studiu pilot realizat de Dr. Norm Shealy a concluzionat: „Siguranța și rezultatele obținute în studiul Silent Nights sugerează că aceste plasturi pot fi una dintre abordările potențiale preferate pentru îmbunătățirea semnificativă a somnului”.

Citiți raportul complet.

1 Efectele LifeWave Silent Nights Patches on Sleep, 2011.

Știați?

Difenhidramina este un medicament eliberat fără prescripție medicală, utilizat în mod obișnuit pentru simptomele alergice. Deoarece unul dintre efectele sale secundare este somnolența, difenhidramina este, de asemenea, un ingredient activ în cele mai populare ajutoare pentru somn fără prescripție medicală.

În timp ce difenhidramina îi ajută pe cei cu insomnie ușoară, mai puțin frecventă, nu există date care să susțină faptul că promovează un somn bun și sănătos. Difenhidramina poate provoca, de asemenea, somnolență nedorită dimineața, dificultăți la urinare și confuzie sau delir.

Cum funcționează plasturii dacă nu intră nimic în corp?
Plasturii LifeWave sunt o formă avansată de fototerapie. Plasturile conțin cristale organice, care atunci când sunt stimulate de căldura corpului, reflectă niveluri scăzute de lumină în banda vizibilă și în infraroșu. Când sunt așezate pe corp, plasturile stimulează nervii și punctele de pe piele pentru a produce beneficii pentru sănătate care nu pot fi obținute cu niciun alt produs de pe piață astăzi. FTIR (Transformarea Fourier în infraroșu) fundamentează acest fenomen.

Patch-urile sunt sigure de utilizat?
Plasturii nu sunt transdermici, ceea ce înseamnă că nimic nu intră în corp. În plus, LifeWave folosește un adeziv patch care este hipoalergenic. Dacă aveți o afecțiune de sănătate, vă rugăm să consultați medicul înainte de a utiliza produsele LifeWave. Au fost testate patch-urile independent? LifeWave a finalizat peste 70 de studii clinice care demonstrează că produsele plasture îmbunătățesc sănătatea și sănătatea. Pentru o bibliotecă completă a studiilor de cercetare clinică disponibile publicului, vizitați pagina științei Lifewave.

Cât timp pot purta plasturii pe corp?
Plasturii pot fi purtați până la douăsprezece ore. Aruncați plasturele după utilizare și purtați un plasture nou cu fiecare utilizare.

Unde aplicați patch-urile pentru cele mai bune rezultate?
Fiecare produs patch are propria listă de destinații de plasare recomandate, împreună cu instrucțiuni detaliate de utilizare. Consultați broșura Instrucțiuni de utilizare corespunzătoare pentru destinațiile de plasare recomandate pentru fiecare produs.

Se pot combina patch-urile?
Da, diferite tipuri de patch-uri pot fi combinate în următoarele moduri:

Silent Nights: În general, vă recomandăm să folosiți Silent Nights singur noaptea. Cu toate acestea, persoanele care suferă de durere ar putea dori să o utilizeze în combinație cu IceWave. Dacă observați că IceWave face dificil să dormiți noaptea, pur și simplu reveniți la utilizarea Silent Nights pe cont propriu.

Energy Enhancer: Se recomandă utilizarea unui set de patch-uri Energy Enhancer, dar este în regulă să folosiți două seturi împreună. Patch-urile Energy Enhancer pot fi folosite și cu glutationul Aeon cu vârsta Y și glutationul cu Y sau cu carnozina cu vârsta Y De asemenea, este acceptabil să folosiți patch-uri Energy Enhancer împreună cu glutationul de vârstă Y și carnozina de vârstă Y.

Patch-uri Y-Age: Este în regulă să folosiți împreună două dintre produsele Y-Age. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să utilizați simultan toate cele trei produse Y-Age.

SP6 Complete: SP6 Complete poate fi utilizat singur sau combinat cu produsele Y-Age în același mod ca patch-urile Energy Enhancer descrise mai sus.

IceWave: IceWave poate fi folosit de unul singur, cu Silent Nights sau combinat cu patch-urile Y-Age în același mod ca patch-urile Energy Enhancer descrise mai sus.

Poate cineva să folosească patch-urile LifeWave?
Oricine are o afecțiune gravă de sănătate este îndemnat să contacteze un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza plasturile. De asemenea, persoanele însărcinate și / sau care alăptează nu ar trebui să folosească plasturile.

Ce este în patch-uri?
Plasturii conțin un amestec brevetat care include aminoacizi, apă, oxigen stabilizat și compuși organici naturali. Niciunul dintre materialele din plasture nu intră în corp.

Ce ar trebui să simt când port Silent Nights?
Este posibil să experimentați un somn mai odihnitor, care vă permite să vă treziți simțindu-vă înviorat.

A fost testată Silent Nights?
Da, mai multe studii clinice demonstrează că Silent Nights îmbunătățește atât calitatea cât și durata somnului.

Când ar trebui să port plasturii?
Este recomandat să purtați plasturele de la momentul în care vă culcați până vă treziți dimineața.

Declinarea responsabilității LifeWave

Declarațiile privind produsele, site-urile web sau materialele asociate LifeWave nu au fost evaluate de nicio autoritate de reglementare și nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii oricărei boli sau afecțiuni medicale. Conținutul oferit de Lifewave este prezentat sub formă de rezumat, este de natură generală și este furnizat numai în scop informativ. Nu ignorați sfaturile medicale pe care le-ați primit sau întârziați să le solicitați din cauza a ceea ce ați citit pe site-urile noastre web sau a materialelor asociate. Vă rugăm să consultați propriul medic sau furnizorul de servicii medicale adecvat cu privire la aplicabilitatea oricăror opinii sau recomandări cu privire la propriile simptome sau afecțiuni medicale, deoarece aceste boli prezintă în mod obișnuit semne și simptome variabile. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră sau alt furnizor calificat de îngrijire a sănătății înainte de a începe un nou tratament, dietă sau program de fitness. Nu ne asumăm nicio răspundere sau răspundere pentru daune sau vătămări aduse persoanelor sau bunurilor rezultate din utilizarea oricărui produs, informație, idee sau instrucțiuni conținute în materialele furnizate. LifeWave își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe în orice moment orice aspect sau caracteristică care conține informațiile noastre.