Patch-uri Y-Age Aeon

  • S-a dovedit clinic că reduce stresul din organism
  • S-a dovedit clinic că scade inflamația din organism
  • Promovează relaxarea
  • Formă brevetată, proprietară de fototerapie
  • Fără droguri, substanțe chimice sau stimulente

Conține (1) plic Aeon Y-Age cu 30 de patch-uri.

Ameliorarea stresului despre care vă puteți simți bine

Stresul este principala cauză a îmbătrânirii, deoarece produce inflamații care degradează celulele din corpul dumneavoastră. Deci, în mod firesc rezultă că reducerea inflamației ajută la atenuarea efectelor îmbătrânirii – Y-Age Aeon este conceput special pentru a face exact acest lucru. Deși nimeni nu este imun la stres, Y-Age Aeon oferă o ușurare puternică fără o călătorie la medic sau farmacie. Ca urmare, veți experimenta o calitate a vieții mai mare, fără efecte secundare negative.

Sfat interior: Reducerea inflamației în organism ajută, de asemenea, la scăderea durerii. Pentru o ameliorare maximă a durerii, încercați să utilizați IceWave cu Y-Age Aeon – mulți dintre membrii noștri jură pe această abordare.

Ce este fototerapia?

Știința fototerapiei, care există de aproximativ 100 de ani, folosește lumina pentru a îmbunătăți sănătatea corpului. Iar formele moderne de fototerapie, cum ar fi terapia cu laser la nivel scăzut, care ajută la reducerea ridurilor și la tratarea altor afecțiuni mai grave ale pielii, sunt foarte bine înțelese științific.

Dar această idee nu este nimic nou. Încă în urmă cu două mii de ani, grecii antici aveau un centru pentru studierea efectelor diferitelor lumini colorate asupra corpului. Chiar și vechii egipteni, care promovau sănătatea concentrând lumina soarelui prin sticlă colorată pe anumite zone ale corpului, au înțeles acest concept.

Cum funcționează patch-urile noastre de fototerapie

Corpul tău emite căldură sub formă de lumină infraroșie. Plasturii noștri sunt proiectați pentru a prinde această lumină infraroșie atunci când sunt așezate pe corp, ceea ce le face să reflecte anumite lungimi de undă ale luminii. (consultați fila Utilizare pentru instrucțiuni de plasare). Acest proces stimulează puncte specifice de pe piele care indică organismului să producă beneficii pentru sănătate unice pentru fiecare plasture LifeWave.

Ce face diferit un plasture LifeWave decât altul?
Fiecare plasture este conceput exclusiv pentru a reflecta anumite lungimi de undă ale luminii care stimulează puncte specifice de pe piele. Acest lucru permite fiecărui plasture să ofere beneficii unice pentru sănătate (de exemplu, ameliorarea durerii, energie crescută etc.). Nu intră în corpul tău droguri sau substanțe chimice.

Cum se leagă acest lucru de calmarea stresului?
Y-Age Aeon reflectă anumite lungimi de undă ale luminii, care stimulează puncte specifice de pe piele care scad inflamația și cresc producția de antioxidanți în organism.

Rezultatele studiului Y-Age Aeon

Condus de dr. Thomas Budzynski, acest studiu din 2010 a concluzionat că Eonul de vârstă Y produce un echilibru în sistemul nervos, care contribuie semnificativ la reducerea stresului. 1 Potrivit directorului LifeWave pentru sănătate și știință, dr. Steven Haltiwanger: „Astfel s-ar părea că cea mai mare parte a schimbării echilibrului autonom produs de patch-ul Y-Aeon s-a datorat unei creșteri a activității parasimpatice. În concluzie, a fost susținută ipoteza că ar produce o echilibrare a inervației autonome către inimă. ”

Citiți raportul complet.

Știați?

Patruzeci și trei la sută din toți adulții suferă de efecte negative asupra sănătății din cauza stresului.1 În plus, 70 la sută dintre persoanele stresate au o productivitate mai scăzută a muncii și perturbări în viața lor familială și socială. 2 Stresul este într-adevăr o provocare universală, care nu face decât să ne consolideze angajamentul de a ajuta mai mulți oameni cu vârsta Y-Aeon.

1 2016, Clinica Mayo: „Stresul: stresul constant vă pune sănătatea în pericol.”

2 „Povara stresului în America”, Harvard School of Public Health.

Cum funcționează plasturii dacă nu intră nimic în corp?
Plasturii LifeWave sunt o formă avansată de fototerapie. Plasturile conțin cristale organice, care atunci când sunt stimulate de căldura corpului, reflectă niveluri scăzute de lumină în banda vizibilă și în infraroșu. Când sunt așezate pe corp, plasturile stimulează nervii și punctele de pe piele pentru a produce beneficii pentru sănătate care nu pot fi obținute cu niciun alt produs de pe piață astăzi. FTIR (Transformarea Fourier în infraroșu) fundamentează acest fenomen.

Patch-urile sunt sigure de utilizat?
Plasturii nu sunt transdermici, ceea ce înseamnă că nimic nu intră în corp. În plus, LifeWave folosește un adeziv patch care este hipoalergenic. Dacă aveți o afecțiune de sănătate, vă rugăm să consultați medicul înainte de a utiliza produsele LifeWave. Au fost testate patch-urile independent? LifeWave a finalizat peste 70 de studii clinice care demonstrează că produsele plasture îmbunătățesc sănătatea și sănătatea. Pentru o bibliotecă completă a studiilor de cercetare clinică disponibile publicului, vizitați pagina științei Lifewave.

Cât timp pot purta plasturii pe corp?
Plasturii pot fi purtați până la douăsprezece ore. Aruncați plasturele după utilizare și purtați un plasture nou cu fiecare utilizare.

Unde aplicați patch-urile pentru cele mai bune rezultate?
Fiecare produs patch are propria listă de destinații de plasare recomandate, împreună cu instrucțiuni detaliate de utilizare. Consultați broșura Instrucțiuni de utilizare corespunzătoare pentru destinațiile de plasare recomandate pentru fiecare produs.

Se pot combina patch-urile?
Da, diferite tipuri de patch-uri pot fi combinate în următoarele moduri:

Silent Nights: În general, vă recomandăm să folosiți Silent Nights singur noaptea. Cu toate acestea, persoanele care suferă de durere ar putea dori să o utilizeze în combinație cu IceWave. Dacă observați că IceWave face dificil să dormiți noaptea, pur și simplu reveniți la utilizarea Silent Nights pe cont propriu.

Energy Enhancer: Se recomandă utilizarea unui set de patch-uri Energy Enhancer, dar este în regulă să folosiți două seturi împreună. Patch-urile Energy Enhancer pot fi folosite și cu glutationul Aeon cu vârsta Y și glutationul cu Y sau cu carnozina cu vârsta Y De asemenea, este acceptabil să folosiți patch-uri Energy Enhancer împreună cu glutationul de vârstă Y și carnozina de vârstă Y.

Patch-uri Y-Age: Este în regulă să folosiți împreună două dintre produsele Y-Age. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să utilizați simultan toate cele trei produse Y-Age.

SP6 Complete: SP6 Complete poate fi utilizat singur sau combinat cu produsele Y-Age în același mod ca patch-urile Energy Enhancer descrise mai sus.

IceWave: IceWave poate fi folosit de unul singur, cu Silent Nights sau combinat cu patch-urile Y-Age în același mod ca patch-urile Energy Enhancer descrise mai sus.

Poate cineva să folosească patch-urile LifeWave?
Oricine are o afecțiune gravă de sănătate este îndemnat să contacteze un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza plasturile. De asemenea, persoanele însărcinate și / sau care alăptează nu ar trebui să folosească plasturile.

Ce este în patch-uri?
Plasturii conțin un amestec brevetat care include aminoacizi, apă, oxigen stabilizat și compuși organici naturali. Niciunul dintre materialele din plasture nu intră în corp.

Care sunt beneficiile Y-Age Aeon?
Aeon a fost testat clinic pentru a reduce atât stresul, cât și inflamația, două cauze majore ale îmbătrânirii.

Ce voi simți când port plasturele Aeon Y-Age?
Deși este posibil să nu simțiți inițial nimic, mulți oameni au raportat o energie crescută și un sentiment general de bunăstare.

Cât de curând mă pot aștepta să văd rezultate cu Y-Age Aeon?
Deși rezultatele individuale pot varia, mulți oameni observă îmbunătățiri imediate ale nivelului de energie în câteva zile de la utilizarea plasturelui. Vă recomandăm 90 de zile de utilizare a patch-urilor Y-Age pentru beneficii anti-îmbătrânire mai semnificative.

Pot folosi Aeon pentru ameliorarea durerii?
Aeon poate fi combinat cu un set de patch-uri IceWave pentru a oferi ameliorarea durerii. Vă recomandăm să plasați un plasture Aeon pe partea din spate a gâtului cu un set de plasturi IceWave aproape de punctul de durere.

Patch-ul Aeon poate îmbunătăți pielea mea?
Da! Atunci când este combinat atât cu glutationul cu vârsta Y, cât și cu carnozina cu vârsta Y, vă puteți aștepta să vedeți îmbunătățirea culorii pielii, a texturii și a adâncimii ridurilor din jurul ochilor și gurii în doar două săptămâni.

Care sunt beneficiile Y-Age Aeon?
Aeon a fost testat clinic pentru a reduce atât stresul, cât și inflamația, două cauze majore ale îmbătrânirii.

Ce voi simți când port plasturele Aeon Y-Age?
Deși este posibil să nu simțiți inițial nimic, mulți oameni au raportat o energie crescută și un sentiment general de bunăstare.

Cât de curând mă pot aștepta să văd rezultate cu Y-Age Aeon?
Deși rezultatele individuale pot varia, mulți oameni observă îmbunătățiri imediate ale nivelului de energie în câteva zile de la utilizarea plasturelui. Vă recomandăm 90 de zile de utilizare a patch-urilor Y-Age pentru beneficii anti-îmbătrânire mai semnificative.

Pot folosi Aeon pentru ameliorarea durerii?
Aeon poate fi combinat cu un set de patch-uri IceWave pentru a oferi ameliorarea durerii. Vă recomandăm să plasați un plasture Aeon pe partea din spate a gâtului cu un set de plasturi IceWave aproape de punctul de durere.

Patch-ul Aeon poate îmbunătăți pielea mea?
Da! Atunci când este combinat atât cu Y-Age Glutathione, cât și cu Y-Age Carnosine, vă puteți aștepta să vedeți îmbunătățirea culorii pielii, a texturii și a adâncimii ridurilor din jurul ochilor și gurii în doar două săptămâni.

Declinarea responsabilității LifeWave

Declarațiile privind produsele, site-urile web sau materialele asociate LifeWave nu au fost evaluate de nicio autoritate de reglementare și nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii oricărei boli sau afecțiuni medicale. Conținutul oferit de Lifewave este prezentat sub formă de rezumat, este de natură generală și este furnizat numai în scop informativ. Nu ignorați sfaturile medicale pe care le-ați primit sau întârziați să le solicitați din cauza a ceea ce ați citit pe site-urile noastre web sau a materialelor asociate. Vă rugăm să consultați propriul medic sau furnizorul de servicii medicale adecvat cu privire la aplicabilitatea oricăror opinii sau recomandări cu privire la propriile simptome sau afecțiuni medicale, deoarece aceste boli prezintă în mod obișnuit semne și simptome variabile. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră sau alt furnizor calificat de îngrijire a sănătății înainte de a începe un nou tratament, dietă sau program de fitness. Nu ne asumăm nicio răspundere sau răspundere pentru daune sau vătămări aduse persoanelor sau bunurilor rezultate din utilizarea oricărui produs, informație, idee sau instrucțiuni conținute în materialele furnizate. LifeWave își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe în orice moment orice aspect sau caracteristică care conține informațiile noastre.